Halter

Print deze pagina

De HALTER LoadAssistant®

Voor u als bedrijf in de verspanende sector zijn de marktomstandigheden sterk veranderd in de afgelopen jaren. Uw klanten zijn veeleisender geworden: zo verwachten ze van u steeds scherpere prijzen. Maar ook worden er steeds hogere eisen gesteld aan een hoge en constante kwaliteit, kleinere seriegroottes en snellere levertijden. Tegelijkertijd hebt u te maken met stijgende loonkosten en een gebrek aan CNC operators. Bovendien wilt u die operators inzetten voor gekwalificeerd werk en niet voor eenvoudige repeterende werkzaamheden. Ondanks deze uitdagingen wilt u toch uw winstmarges verbeteren door meer te produceren, met minder mensen, in minder tijd.
De oplossing hiervoor is de HALTER LoadAssistant®, een beladingssysteem dat eenvoudig te koppelen is aan iedere nieuwe of bestaande CNC machine voor de werkstukbelading van producten tot 230 mm. De HALTER LoadAssistant® is dan ook perfect geschikt voor kleine en middelgrote series met zeer korte omsteltijden.

HALTER CNC heeft de HALTER LoadAssistant® speciaal ontwikkeld om uw CNC draaier of CNC frezer repeterend werk uit handen te nemen. De belading van werkstukken voor uw CNC machines wordt door de robot arm overgenomen, zodat uw CNC operator zich kan bezighouden met andere werkzaamheden. De HALTER LoadAssistant® is snel geïnstalleerd, gemakkelijk ingesteld en eenvoudig te bedienen. Er is dan ook geen enkele robotkennis of ervaring vereist!

HALTER CNC Automation heeft een eigen servicedienst en werkt uitsluitend samen met gecertificeerde dealers, waardoor u verzekerd bent van de best denkbare ondersteuning.

Kies net als vele anderen voor u voor de HALTER LoadAssistant® en verbeter onmiddellijk uw winst!