Over Techno-Center

24 jaar ervaring, gedreven door service;

ontstaan uit:

kisters machmachinecarelogo

In 1995 zijn Kisters Machines en Machine Care opgericht. De combinatie stond voor de import van metaalbewerkingsmachines met een goede prijs-kwaliteitverhouding ondersteund door een zelfstandige servicefirma. Machine Care bood haar diensten ook rechtstreeks aan eindgebruikers aan.

Onze klanten zijn te vinden in alle takken van de industrie en stellen hoge eisen aan hun machines en service. Het leveringsprogramma is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde producten zoals de 3de grootse machineproducent ter wereld, de Feeler Fairfriend Group waarmee al vanaf de oprichting wordt samengewerkt.

Wij streven naar langdurige relaties met klanten door het geven van goede adviezen bij de verkoop en hen professioneel te ondersteunen bij installatie, scholing, reparatie en onderhoud van geleverde productiemiddelen. Om dit te realiseren is HTM Nederland in Hengelo de servicepartner geworden van Kisters Machines BV voor de Feeler metaalbewerkingsmachines.  Zodoende heeft Kisters Machines zich verzekerd van de diensten van een betrouwbare partij, die de installatie van de machines en de service daaraan bij de klanten kan doen. HTM beschikt nu over een steunpunt in de omgeving van Eindhoven om de activiteiten in Zuid-Nederland uit te breiden.

Wat betreft de opleiding en scholing worden nieuwe methodieken zoals “blended learning” (reeds beschikbaar voor VectorCam) ontwikkeld en geïmplementeerd door CNC-CAM support & Training.