Over Techno-Center

20 jaar ervaring, gedreven door service;

Techno-Center BV

ontstaan uit:

kisters mach
machinecarelogo
In 1995 zijn Kisters Machines en Machine Care opgericht. De combinatie stond voor de import van metaalbewerkingsmachines met een goede prijs-kwaliteitverhouding ondersteund door een zelfstandige servicefirma. Machine Care bood haar diensten ook rechtstreeks aan eindgebruikers aan. In 2016 is besloten de bedrijven samen te voegen om zo het complementaire karakter nog beter uit te buiten.
 
Onze klanten zijn te vinden in alle takken van de industrie en stellen hoge eisen aan hun machines en service.
 
Het leveringsprogramma is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde producten waarmee vaak al vanaf de oprichting wordt samengewerkt. Techno-Center streeft naar langdurige relaties met haar afnemers door het geven van goede adviezen bij de verkoop en hen professioneel te ondersteunen bij installatie, scholing, reparatie en onderhoud van geleverde productiemiddelen.
Om dit te realiseren worden verkopers en service technici voortdurend via trainingen op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen op hun vakgebied.
Met name  nieuwe methodieken zoals "blended learning" voor VectorCam zijn reeds operationeel en embedded in deze site. Het interactieve "klanten portaal" waar de status van uw productiemiddelen is te volgen is nog in ontwikkeling.